Fatih Fındıcak İlkokulu

Vizyon: Bir üst öğrenime daha nitelikli öğrenciler gönderen, öğrenci merkezli, toplumun gereksinimlerine uygun eğitim veren bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerine karşı duyarlı, bilgi ve yeteneklerinin farkında, değişime açık, yenilikçi, kendine güvenen, sosyal ve akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.20 - 13.40
Isınma: SOBA (odun - kömür)
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fatihfindicakio.meb.k12.tr

Adres - Dönüklü Mahallesi Merkez/Kahramanmaraş

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kahramanmaraş Merkeze bağlı Fatih Kasabası´nın bir mahallesi olan Fındıcak´ta bulunmaktadır.

Adres - Dönüklü Mahallesi Merkez/Kahramanmaraş

Ulaşım Ulaşım, Köy Garajı´ndan kalkan Fatih(Dönüklü) Kasabası dolmuşları ile sağlanmaktadır. Ama genellikle öğretmenler kendi arabalarıyla gidiş-geliş yapmaktadır. Arabası olan için ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Fındıcak Mahallesi, Merkez Fatih Kasabası(yeni adıyla Dönüklü Mahallesi)´na bağlı olup, Kahramanmaraş Merkez´e 25 km mesafededir.